Tietoa Natura Labista

Natura Lab kehittää laadukkaita tuotemerkkejä valikoiduissa tuoteryhmissä. Tavoitteemme on tarjota laadukkaita, tehokkaita ja houkuttelevia tuotteita.

Moderni luontaistuotteiden toimittaja Natura Lab kuuluu Nutricos Group -konserniin ja on syntynyt Tromssan tutkimuskeskittymässä. Pohjoismaissa toimiva yritys on yksi johtavista luontaistuotteita suoraan kuluttajille toimittavista yrityksistä. Natura Lab kehittää laadukkaita tuotemerkkejä valikoiduissa tuoteryhmissä, ja yrityksen tavoitteena on tarjota laadukkaita, tehokkaita ja houkuttelevia tuotteita. Yrityksestä tekevät eturivin ravintolisätoimittajan innovatiivinen toimitusmalli, asiakastyytyväisyyteen panostaminen ja sitoutuneisuus hyvinvoinnin edistämiseen.

Tavoitteet ja arvot

Hyvinvoinnin edistäminen

Tarjoamalla edistyneitä ravintolisiä pyrimme edistämään koko väestön hyvinvointia. Kiireisessä arjessa tulee helposti syötyä liian yksipuolisesti. Tällöin ravintolisät voivat olla hyvä tapa paikata ruokavalion puutteita. Puutostiloja aiheuttavista sairauksista kärsiville tietyt ravintolisät voivat myös olla hyvä keino parantaa hyvinvointia. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, ettei ravintolisiä tule käyttää normaalin, monipuolisen ruokavalion korvaamiseen eikä todetun sairauden hoitoon keskustelematta lääkärin kanssa.

Tyytyväiset asiakkaat

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja arvostamme tuotteistamme ja palveluistamme saamaamme palautetta. Perusteellinen tuotekehitys, tehokkaat tuotteet, joustavat toimitukset ja hyvin tavoitettavissa oleva asiakaspalvelumme takaavat sinulle hyvät tuotteet ja asiantuntevan palvelun. Kysy meiltä mitä tahansa – asiakasneuvojamme vastaavat mielellään. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa useissa eri kanavissa. Nyt voit ottaa meihin yhteyttä chatissa, Facebookissa, sähköpostitse ja puhelimitse.

Laatu tuo turvallisuutta

Laatu on Natura Labille tärkeää joka vaiheessa. Sen ansiosta sinä asiakkaana saat Norjassa kehitettyjä ja laatuvarmistettuja tuotteita, jotka on valmistettu vain parhaista raaka-aineista. Kaikessa tuotannossa noudatetaan Norjan elintarvikevalvontavirasto Mattilsynetin tiukkoja määräyksiä sekä hyvän tuotantotavan periaatteita (GMP).

Yhteiskuntavastuu

Natura Lab suhtautuu yhteiskuntavastuuseensa vakavasti ja tukee vuosittain useita aatteellisia järjestöjä erikokoisilla summilla. Tukemme suuntautuu monille eri aloille, kuten sairauksien tutkimukseen, heikko-osaisten tukemiseen sekä nälänhädän ja epäoikeudenmukaisuuksien torjumiseen kehitysmaissa ja Norjassa.