Meiltä ostaminen kannattaa!

Taatusti turvallista ja helppoa

Tuotetakuu

Taatusti turvallisten ja tehokkaiden tuotteidemme valmistuksessa noudatetaan hyvän tuotantotavan periaatteita (GMP) ja Norjan elintarvikevalvontaviranomaisen määräyksiä. Ulkoinen taho analysoi jokaisen tuotantoerän ja varmistaa, että siinä on oikeat määrät vaikuttavia aineita mutta ei ei-toivottuja ainesosia. Tämä on ainutlaatuista Norjan markkinoilla ja on täysin oma valintamme, ei viranomaisten vaatimus. Menettelyn ansiosta asiakas saa tuotteet, jotka lunastavat lupauksensa.

Tilausten turvallisuus

Tilaaminen verkossa on sekä helppoa että turvallista. Säilytämme henkilötietojasi lain edellyttämällä tavalla, emmekä koskaan luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille.

Maksutapana on aina lasku, joten sinun ei tarvitse luovuttaa meille luottokorttitietojasi.

Palautusoikeus

Voit palauttaa tuotteet meille syytä ilmoittamatta 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Sinun tarvitsee vain ensin ottaa meihin yhteyttä, niin voit palauttaa käyttämättömän tuotteen maksamalla vain palautuksen postikulut.

Maksat vasta tuotteen saatuasi

Meillä maksat tuotteen vasta kun olet vastaanottanut lähetyksen. Tämä tuo turvaa sinulle asiakkaana. Maksuaikaa saat 14 päivää.

Osta suurissa erissä ja säästä

Meiltä voit helposti ostaa tuotteita toimituspalveluna tai hankkia kerralla suurempia eriä alennettuun hintaan. Molemmilla tavoilla on suuria etuja.

Suurpakkaukset

Tämän ostotavan suurin hyöty on alennus, joka voi olla jopa 40 prosenttia tuotteen hinnasta. Vaihtoehto sopii sinulle, jos suosit ostamista määräalennuksella etkä pidä jäsentarjouksia ja seurantaa kovin tärkeinä.

Toimituspalvelu

Jos valitset toimituspalvelumme, saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan ja maksat seuraavista toimituksista normaalihinnan. Tilausasiakkaana saat jatkuvasti toimitusten mukana arvokkaita yllätyksiä, lahjoja ja tarjouksia. Toimituspalvelu voidaan räätälöidä täysin toiveidesi mukaan.

Ilman postimaksuja

Ostaessasi meiltä et koskaan maksa postimaksuja, ostitpa minkä tuotteen tahansa.

Tuotteet suoraan postilaatikkoon

Lähetämme tilaamasi tuotteet suoraan postilaatikkoosi, joten sinun ei tarvitse noutaa niitä postista. Lähetykset toimittaa Norjan posti, ja saat tuotteet yleensä 2–10 päivän kuluessa asuinpaikastasi riippuen.