Käyttö ja annostus

Fakta
Vuorokausiannos sisältää
Beetakaroteeni
(A-vitamiini)
3 mg (1,5 mg)*188%
Maustekurkuma
(Curcuma longa)
20 mg
Kupari1 mg*100%

* = prosenttia viitearvosta

Näin käytät Beetakaroteeni-vitamiinilisää

 

Suositeltu vuorokausiannos on 1 tabletti päivässä.  Ota 1 tabletti päivässä vesilasillisen kanssa. Beetakaroteeni-vitamiinilisän voi ottaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja joko ruoan kanssa tai tyhjään vatsaan.  Suosittelemme valmisteen käyttöä yhtäjaksoisesti ympäri vuoden. Näin tuote tehostaa auringonoton vaikutusta kesällä ja solariumin vaikutusta talvella.  Beetakaroteenia voi käyttää, vaikka ei ottaisikaan aurinkoa tai kävisi solariumissa.  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lue lisää asiakaslehdestä Tilaa nyt

Ainesosat

Apuaine (dikalsiumfosfaatti), makeutusaine (sorbitoli), apuaine (mikrokristallinen selluloosa), väri (porkkanajauhe), maustekurkumauute (95 % kurkumiinia) (Curcuma longa), kuparisulfaatti, beetakaroteeni, apuaineet (trikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaineet (sellakka, talkki).

Ravintolisä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä valolta suojattuna, kuivassa ja huoneenlämmössä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Raskaana olevat tai imettävät naiset eivät saa käyttää valmistetta.

Onko sinulla jotakin kysyttävää?

Usein kysytyt kysymykset Ota yhteyttä