Syvä ja pitkäkestoinen rusketus

Kesässä on sitä jotakin. Kylmimmän talven keskellä odotamme jo innokkaasti valoisaa ja lämmintä vuodenaikaa. Aurinkolaseja, lippiksiä ja kevyttä vaatetusta. Rantaelämää ja grillausta. Kaikki tämä liittyy kesään. Muita asioita, jotka yhdistyvät luonnollisesti kesään, ovat aurinkovoide ja ahkera auringonotto.

Kesäkuukausina Pohjolan asukkaat viettävät satoja tunteja auringossa rusketusta metsästämässä. Auringon saanti on hyväksi, eikä ole mikään ihme, että kaipaamme aurinkoa pitkän pimeän kauden jälkeen.

Syvä ja pitkäkestoinen rusketus

Olet varmaankin nähnyt TV-mainoksen tai ilmoituksen. Herkullisen oranssi pakkaus, jossa on helposti tunnistettava havaijilainen kukka. Siitä ei voi erehtyä. Beetakaroteenista on tullut myyntimenestys, jota tuhannet ihmiset ostavat vuosittain tavoitellessaan kullanruskeaa ja pitkäkestoista päivetystä.

Beetakaroteeni on luonnollinen vitamiinilisä, joka voi syventää auringon antamaa rusketusta. Tämä johtuu siitä, että beetakaroteeni on muun muassa porkkanoiden luontaisesti sisältämä väriaine, joka muuttuu elimistössä A-vitamiiniksi. Tällöin väriaine varastoituu ihonalaiseen rasvaan.

Oleskellessasi auringossa saat sekä paremman suojan että paremman pohjan syvälle ja pitkäkestoiselle kullanruskealle värille. Pigmentti parantaa ihosi vastustuskykyä ja voi suojata sitä vaaralliselta ja haitalliselta UV-säteilyltä samalla, kun rusketut nopeammin.

Täytä sivun alareunassa oleva lomake, jos haluat kokeilla menestystuotetta!

Beetakaroteeni-vitamiinilisä – se alkuperäinen

Beetakaroteeni-vitamiinilisä tuli markkinoille Norjassa jo vuonna 2007. Ravintolisä sisältää suurimman sallitun pitoisuuden beetakaroteenia. Tuotteella on ainutlaatuinen koostumus ja paras mahdollinen teho. Toisin kuin markkinoilla olevat synteettiset tuotteet, Beetakaroteeni-vitamiinilisä on luonnollinen ravintolisä. Siksi se on erityisen puhdasta ja vahvaa, eikä sillä ole lainkaan sivuvaikutuksia. Sen vuoksi meillä on tapana sanoa, että Beetakaroteeni-vitamiinilisä on tarkoitettu niille, jotka suhtautuvat auringonottoon vakavasti.

Tee oma tilauksesi nyt!