– Rusketus tekee minusta pirteän

Työssään Silje (39) auttaa kalpeita norjalaisia pääsemään aurinkoon. Itse hän käyttää Beetakaroteenia säilyttääkseen kauniin päivetyksen ympäri vuoden. – Rusketus saa minut tuntemaan oloni iloisemmaksi, hän sanoo.

Matkayhtiön edustajana työskentelevä Silje Valentine lähettää aurinkoa kaipaavia norjalaisia etelän lämpöön. Hän tietää myös, miten saa syvän ja pitkäkestoisen päivetyksen.

Silje nauttii auringosta, mutta ei suojaamatta itseään aurinkovoiteella ja beetakaroteenilla

– Aloin käyttää beetakaroteenia, koska halusin rusketukseni kestävän mahdollisimman pitkään matkojen jälkeen. Tuntui aina vähän surkealta, että väri katosi ihosta suunnilleen heti kun astuin ulos lentokoneesta. Kotona Norjassa Rogalandin läänissä asiaan ei ole juurikaan tarjolla apua, Silja hymyilee ja luo silmäyksen talvenkelmeälle taivaalle.

Silje on käyttänyt Beetakaroteeni-vitamiinilisää kahden viime vuoden ajan päivittäin. Ruskettuneeseen ihoon on nimittäin helppo tottua, toteaa herttainen kahden lapsen äiti Norjan Hommersåkista.

Silje rakastaa aurinkoa, mutta muistaa aina käyttää sekä aurinkorasvaa että beetakaroteenia.

– Kyllä se niin on! Rusketus tuo piristystä arkeen, ja saan jatkuvasti kuulla näyttäväni niin hyvältä ja freesiltä. Se tuntuu tietysti mukavalta, eikä ajatus palaamisesta ”entiseksi kalpeaksi Siljeksi” houkuttele.

Hyvinvoiva iho

Silje ei ole koskaan havainnut Beetakaroteenilla olevan sivuvaikutuksia tai muita negatiivisia seurauksia, joten hän suosittelee sitä mielellään ystävilleen ja tuttavilleen. @

– Sekä äitini, siskoni että monet ystäväni ovat alkaneet käyttää Beetakaroteenia, joten koko perhe on nyt kauniin ruskea! Minulle on tärkeää, että Beetakaroteeni on turvallinen tuote.

– Sekä äitini, siskoni että monet ystäväni ovat alkaneet käyttää Beetakaroteenia, joten koko perhe on nyt kauniin ruskea! Minulle on tärkeää, että Beetakaroteeni on turvallinen tuote. Ihosta on pidettävä huolta, ja siksi käytänkin aina Beetakaroteenia ja aurinkovoidetta viettäessäni aikaa auringossa, Silje kertoo.