Olemme tuoneet markkinoille useita uutuustuotteita

Nyt voit ostaa Beetakaroteeni-vitamiinilisää juuri siten kuin sinulle sopii: kestotilauksena, yksittäispakkauksina tai kesäpakkauksina. Uusien käytäntöjen ansiosta voit mukauttaa ostot omiin kulutustottumuksiisi.

Suosittua ja tunnettua Beetakaroteeni-lisää voi nyt ostaa kolmella eri tavalla:

  • Kestotilauksena
  • Yksittäispakkauksissa
  • Kesäpakkauksissa

Kestotilaus
Tai toimituspalvelu, kuten me sitä kutsumme, on ostotavoista suosituin. Sinun ei tarvitse ajatella ostamista, mikä on loistavaa, jos käytät Beetakaroteenia päivittäin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, ja tuotteet toimitetaan joka toinen kuukausi suoraan postilaatikkoosi. Lisäksi olemme ottaneet käyttöön Oman sivun, jossa voit aloittaa, keskeyttää ja myöhentää toimituksia ottamatta yhteyttä meihin. Todella joustavaa!

Yksittäispakkaukset
Sinulle, joka haluat saada vain yhden pakkauksen ja ostaa tuotteita silloin kun haluat ja tarvitset. Yksittäispakkausten ostaminen on näppärää myös silloin, kun saat säännöllisiä toimituksia ja tarvitset välillä ylimääräisiä pakkauksia. Kuten kaikki tuotteemme, pakkaukset toimitetaan toimituskuluitta suoraan postilaatikkoosi.

Kesäpakkaukset
Kolme Beetakaroteeni-pakkausta 6 kuukauden käyttöön. Kesäpakkaus on loistava vaihtoehto, jos käytät Beetakaroteenia kesäkaudella huhtikuusta elokuuhun. Hankkimalla kesäpakkauksen saat tuotteet hieman edullisemmin kuin yksittäispakkauksissa, ja sinulla on aina tuotteita käytössäsi. Loistomahdollisuus sinulle, joka käyt ulkomailla mahdollisimman usein etkä aina ole postilaatikon läheisyydessä.

Löysitkö itsellesi sopivan tarjouksen? Tee tilauksesi oheisella lomakkeella.

Kokeile nyt puoleen hintaan!

Kyllä kiitos! Haluan tutustua Beetakaroteeni Original -valmisteeseen. Kirjoita puhelinnumerosi ja napsauta "Hae osoite" tai täytä lomake.

Nyt vain 16 euroa!

Tilaa Beetakaroteeni Originalia kahdeksi kuukaudeksi vain hintaan 16 euroa. Sitoudut kestotilaukseen, jonka voi irtisanoa milloin tahansa. Tervetulotarjouksen jälkeen saan kahden kuukauden annoksen tuotetta joka toinen kuukausi vain 32 euron kuukausihintaan (32 euroa joka toinen kuukausi). Postituskulut SISÄLTYVÄT jokaiseen lähetykseen. Jos haluat perua kestotilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Jos peruminen tapahtuu tätä myöhemmin, sitoudut ottamaan vastaan seuraavan lähetyksen aikataulun mukaisesti. Olemme aina valmiita auttamaan.

Pakkaus toimitetaan suoraan postilaatikkoon

Aina ilman postikuluja!