Alkuperäinen beetakaroteenilisä

Näistä syistä kannattaa valita beetakaroteeni.fi-sivustolla myytävä Beetakaroteeni-vitamiinilisä.

Rakastamme Pohjolan kesää! Ei ole mitään parempaa kuin pitkät, valoisat päivät ja aurinko, joka lämmittää luita ja ytimiä myöten. Monelle on myös tärkeää hankkia kunnolla kesäistä väriä pintaan. Kaunis rusketus viestittää terveydestä ja tuo hyvää oloa.

Rakkaussuhteemme kesään on intensiivinen mutta lyhyt. On ehdittävä kerätä mahdollisimman paljon muistoja, ennen kuin pimeä syksy väistämättä vie valon mukanaan. Moni käyttääkin beetakaroteenia hyödyntääkseen aurinkotunnit niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Syvä ja pitkäkestoinen päivetys

Beetakaroteeni on luonnollinen väriaine, jota esiintyy luonnostaan monissa vihanneksissa. Se varastoituu A-vitamiinina ihonalaisen rasvakerroksen soluihin. Kun iho altistuu auringonvalolle, beetakaroteeni nopeuttaa ruskettumista sekä tekee rusketuksesta syvemmän ja pitkäkestoisemman.

Tutkimuksissa on osoitettu, että beetakaroteeni voi ennaltaehkäistä aurinkoihottumaa ja muita auringonottoon liittyviä ihovaurioita.

Alkuperäinen ravintolisä

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi beetakaroteenia kannattaa käyttää ravintolisänä. Natura Lab toi Beetakaroteeni-vitamiinilisän markkinoille Norjassa jo vuonna 2007. Ravintolisä sisältää suurimman sallitun pitoisuuden beetakaroteenia. Tuotteella on ainutlaatuinen koostumus ja paras mahdollinen teho sekä luonnonvalossa että solariumissa.

Toisin kuin markkinoilla olevat synteettiset tuotteet, Beetakaroteeni-vitamiinilisä on luonnollinen ravintolisä. Siksi se on erityisen puhdasta ja vahvaa, eikä sillä ole lainkaan sivuvaikutuksia. Sen vuoksi meillä on tapana sanoa, että Beetakaroteeni-vitamiinilisä on tarkoitettu niille, jotka suhtautuvat auringonottoon vakavasti. Beetakaroteeni.fi-sivustolla myytävä Beetakaroteeni on alkuperäinen ja ensimmäinen beetakaroteenilisä Norjan markkinoilla.

Beetakaroteeni-vitamiinilisä – syvään ja pitkäkestoiseen rusketukseen!

Lue Alexandran kokemuksia beetakaroteenin käytöstä

10 hyvää vinkkiä ruskettumiseen

Näin parannat mahdollisuuksiasi saada kaunis ja pitkäkestoinen rusketus.

 1. Ihon hyvinvointi alkaa sisältä. Huolehdi, että saat riittävästi vitamiineja, erityisesti beetakaroteenia, joka kiihdyttää pigmentin muodostusta ja edistää ihon ruskettumista.
 2. Suojaa ihosi, sillä se palaa herkästi. Kun otat aurinkoa, käytä riittävän korkealla suojakertoimella varustettua aurinkosuojavoidetta. Lisäksi laadukas kosteusvoide on hyväksi iholle muulloin kuin auringonoton yhteydessä. Jos iho on kuiva, rusketus ei kestä yhtä pitkään.
 3. Juo riittävästi vettä. Elimistön hyvä nestetasapaino vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Päivässä suositellaan juotavaksi 2–3 litraa vettä.
 4. Tiiviiden auringonottokausien aikana voit käyttää kuorintaa, joka poistaa kuolleita ihosoluja. Se ehkäisee ihon hilseilyä.
 5. Vähennä saippuan käyttöä. Sen lisäksi, että saippua puhdistaa, se myös poistaa ihon luonnollista suojaa. Käytä ihoystävällisiä tuotteita, jotka eivät kuivata eivätkä ärsytä ihoa.
 6. Syö järkevästi. Beetakaroteenin lisäksi tarvitset riittävästi A-, C- ja E-vitamiinia. Porkkanat, kananmunat, pinaatti ja kasvirasvat ovat esimerkkejä ihoystävällisistä elintarvikkeista.
 7. Ota aurinkoa maltillisesti. Näin saat tasaisen rusketuksen ja vähennät ihovaurioiden sekä syövän riskiä. Kaiken lisäksi päivetyksestä tulee syvempi ja pitkäkestoisempi.
 8. Vältä uimista kloorivedessä. Ei ole varmaa, että kloori suorastaan vaalentaa ihoa, mutta se tiedetään, että tiheä kosketus klooriin aiheuttaa ihoärsytystä. Kuiva ja ärtynyt iho hilseilee helpommin.
 9. Ota aurinkoa rannalla. Vesi heijastaa auringonsäteitä ja suolavesi merkitsee iholle luonnollista kylpyläkäyntiä.
 10. Hyödynnä aurinkoiset päivät! Aurinko tarttuu hyvin, vaikka ajankohta ei olisikaan kaikkein aurinkoisin.

Lisävinkit solariumissa kävijöille

 1. Muista suojata silmäsi laseilla. Se on erityisen tärkeää, jos silmillesi on tehty lääkinnällisiä toimenpiteitä.
 2. Älä käytä aurinkosuojakerrointa, vaan kosteusvoidetta ja solariumiin tarkoitettuja erikoisvoiteita. Erikoisvoiteet voivat nopeuttaa ruskettumista, ja yhdessä Beetakaroteeni-vitamiinilisän kanssa saat upean lopputuloksen.
 3. Poista iholtasi kaikki kosmetiikka, jos mahdollista. Hajusteita sisältävät kosteusvoiteet ja vastaavat voivat jättää pigmenttiläiskiä, joten niitä tulee välttää.
 4. Jos lapaluissasi ja ristiselässäsi on vaaleita laikkuja solariumissa käynnin jälkeen, syynä on huono verenkierto. Se johtuu pitkäaikaisesta paikallaan makaamisesta, joka kohdistaa suurta painetta näihin kohtiin vartaloa. Kun liikut välillä, vältät tämän ongelman.
 5. Älä käy solariumissa joka päivä, vaan vain silloin tällöin hankkimassa ja ylläpitämässä tasaista rusketusta.